producten permanente make-up

PERMANENTE MAKE-UP

PERMANENTE MAKE-UP

Altijd verzekerd van een verzorgd uiterlijk Altijd verzekerd van een
verzorgd uiterlijk
Maandelijks komt Monique klein Wolterink (eigenaresse van BeYounique Hengelo) in de salon om mijn klanten te voorzien van permanente make up.

Monique klein Wolterink is gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make up. Daarnaast kun je ook terecht voor het verwijderen van foutieve of slecht geplaatste permanente make up en eyebrow treatments. Persoonlijke aandacht staat tijdens alle behandelingen centraal. Uiteraard gaan we altijd voor een eerlijk advies wat betreft de permanente make up. Door het continu volgens van bijscholingen, cursussen en master trainingen volgen wij de laatste ontwikkelingen op de voet.

Passie voor permanente make-up

Verzorgde wenkbrauwen en sprekende ogen zijn het visitekaartje van je gezicht. Met al bijna 20 jaar ervaring, een passie voor permanente make-up en het streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat, blijft het voor mij een uitdaging om permanente wenkbrauwen te creëeren die niet van echt te onderscheiden zijn. Zo ben je altijd verzekerd van een verzorgd uiterlijk.

– Monique

Wil je meer informatie? Neem daarvoor contact op met Skin Control. De behandelingen voor permanente make up zijn niet online te boeken.

Menu