producten Peelings en huidverbetering

PEELINGS - HUIDVERBETERING

PEELINGS -
HUIDVERBETERING

Huidverjongend door stimulatie van celvernieuwing Huidverjongend door stimulatie
van celvernieuwing
Wat doet een peeling?

Kort gezegd stimuleert een peeling celvernieuwing en verwijdert het dode huidcellen. Er zijn diverse soorten peelingen op de markt en vaak heeft iedere peeling zijn eigen werking om een huidprobleem aan te pakken. Tijdens een peeling wordt gewerkt met fruitzuren. Dit kan zijn glycolzuur, melkzuur, appelzuur, salicylzuur enz. Ieder fruitzuur heeft zijn eigen werking en eigenschappen.

Een peeling werkt huidverjongend doordat zij o.a. de celvernieuwing stimuleren en dode huidcellen verwijderen. Hierdoor komt nieuwe, jonge huid tevoorschijn en voelt de huid gladder aan. Een peeling maakt je huid egaler en de structuur wordt fijner als je het op een verantwoorde wijze doet. Skin Control werkt met het peeling programma van Image Skincare. Image Skincare is een cosmeceutical. Een cosmeceutical werkt dieper in de huid en de werkstof percentages zijn veel hoger dan de traditionele cosmetica. Hiermee kunnen we huidproblemen effectief gaan aanpakken.

Hieronder volgen diverse peelingen:
Signature Face Lift – Vitamine C peeling – is geschikt voor gevoelige huid en rosacea, droog/gedehydrateerde, grauw/vermoeide huid.

Een peeling met een hoge dosis Vitamine C wat de huid binnendringt om de huid te verstevigen. Het bevat glycolzuur dat dode huidcellen verwijdert en de huid zacht maakt. Door actieve enzymen zal de celvernieuwing versnellen en de huid onder de ogen oplichten. Door de aanwezigheid van diverse ingredienten zal de huid worden verstevigd, opgelicht en verfrist. Na 1 behandeling een zichtbaar resultaat! Tevens is de Signature face lift peeling de eerste fase in een eventueel peeling programma.

Menu