Wilt u graag een mooie en gladde huid?

De milde facials zijn gezichtsbehandelingen met een intensieve werking en versterkers. De behandeling duurt 65 minuten en zijn eventueel uit te breidden met diverse losse modules.

Ormedic Facial

Ormedic Facial gezichtsbehandeling
normaal – geïrriteerd – disbalans – zwangere vrouwen – tieners – oudere – droog – vochtarm – rokers – vermoeid

Deze behandeling geeft een verbluffend resultaat. Het is speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen. Door gecertificeerde plantaardige ingrediënten, met een hoog gehalte aan antioxidanten en essentiële oliën, zonder het gebruik van chemische bestanddelen, zuren of parabenen. Geschikt voor alle huiden die terug in balans, hersteld en beschermd moeten worden.

Signature Facial (Anti-aging)

Signature Facial (Anti-aging) gezichtsbehandeling
Rosacea – droog – vochtarm – zwangere vrouwen – rokers – vermoeid – veroudering

Tijdens deze behandeling zal uw huid verstevigt worden met Retinol, de huid wordt verlicht met anti-oxidanten van grapefruitzaden, groene thee, citroen, limoen en sinaasappelextracten. De huid wordt gevoed door een cocktail van Vitamine A, E en C en verzacht de huid met een kruidencocktail van kamille, komkommer en aloë vera. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van puur hyaluronzuur. Wat wil een huid nog meer? Deze behandeling is niet geschikt voor een acne of vette huid.

Acne Facial

clear cell acne gezichtsbehandeling
Acne – acne gevoelig – vette huid – tieners

Deze klinische acne behandeling zorgt voor direct resultaat. In 1 behandeling worden overtollig talg en onzuiverheden verwijdert door salicylzuur en de bacteriën worden gedood. Een natuurlijke mix van ananas en papaya verwijdert dode huidcellen. Het resultaat is een schoon, fris, gezond en olievrij gezicht.

Menu